diumenge, 9 d’octubre del 2016

ATLANTIS, LA CIUTAT PERDUDA


I en Víctor ens conta aquesta meravellosa i fantàstica història...  Moltes gràcies Víctor!


ATLANTIS: La Ciutat Perduda

Fa molts milers d'anys, aquí, en aquest lloc existia una grandiosa i pròspera Ciutat, amb grans edificis que encara avui dia podem veure encara enderrocats a causa d'un gran cataclisme que va acabar amb aquesta massa de terra.

En aquells dies la famosa princesa adorada per la seva gent es deia Tanit, i posteriorment la història la va convertir en deessa, el seu pare regentava aquest lloc.

Els grans monstres marins coexistien amb aquesta gent ja que mai s'acostaven excessivament a la costa. però van arribar dos enormes masses marines i una més petita.

El monstre es va enamorar ràpidament de la Princesa Tanit i va quedar totalment quiet davant de la Ciutat per poder-la contemplar diàriament.

El petit monstre va quedar adormit als peus d'aquest, i el tercer monstre que era la mare del petit, es va retirar molt trist fins a l'altre costat d'aquest petit mar, avui encara es pot contemplar a la localitat de Calp, anomenat avui "penyal de ifach” i els altres dos, hi són davant, el gran mirant encara cap a on deambulava la Princesa, i el petit adormit enrotllat sota els peus del seu pare, es diuen" es Vedrà i es Vedranell "avui ja convertits en roca, i de la ciutat perduda poc queda d'ella, es poden encara veure petites restes d'aquesta gran i pròspera ciutat, la resta va quedar enfonsat al mar ....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada